تالار ها یکی از سالن های بسیار بزرگ برای اجرای مراسم روزهای خاص زندگی هر فرد هستند. لوستر از عوامل مناسب بر زیبایی تالار می باشد و شما می توانید با انتخاب یک لوستر مناسب, زیبایی تالار را متفاوت کنید. در این مقاله از سایت مهر و ماه به بررسی انواع لوستر های مناسب برای تالار می پردازیم. با ما همراه باشید تا با معرفی ایده هایی از لوستر تالار, به شما کمک کنیم.
امروزه با مجلل و مدرن شدن فضای داخلی تالارهای تشریفاتی استفاده از اکسسوری ها و وسایل تزیینی بیش از پیش باب شده است. در این میان انتخاب لوستر زیبا و مناسب برای فضاهای مختلف تالارها مجلل هم در زیبایی و هم در روشنایی نقشی مهم و اساسی دارد.
اما همین طور که انتخاب بجا و درست لوستر در زیبا نشان دادن محیط موثر است، انتخاب نادرست و اشتباه هم باعث شلوغی و بد جلوه کردن آن میشود.
انواع لوستر مناسب برای تالار ، زرق و برق و ظرافتی که لوستر به خانه های ما می آورد، تبدیل به مسئله ای شده است که ما آن را کاملاً واضح می دانیم. اما همیشه این گونه نبوده است!
در ابتدا لوستر چیزی بیش از دو تکه چوب به هم وصل شده نبود که شکل صلیبی را تشکیل می داد و در انتها میخ هایی وجود داشت که شمع ها را نگه می داشت. این طراحی ممکن است اکنون بسیار ساده به نظر برسد، اما در آن زمان فقط در کلیساها و اماکن بزرگ اجتماع مورد استفاده قرار می گرفت که تقریباً به معنای این است که روشنایی لوستر از همان ابتدا سمبل وضعیت اجتماعی بالا و ثروت بود.
اصطلاح لوستر از زبان فرانسه بوده که در آن از لاتین اقتباس شده است و در اصل به معنای “نگه دارنده شمع” می باشد که در ابتدا توضیح دقیقی از این وسیله روشنایی بود ولی بعداً معنای آن از دست رفت.
لوسترها از ساده بودن در دکوراسیون و همچنین کارآمد بودن مواد و فنون تولید، با گذشت زمان تکامل یافته اند. در ابتدا از چوب ساخته می شدند، سپس فلز، شیشه و کریستال نیز در دسترس قرار گرفت. در قرن ۱۸میلادی، لوسترهای شیشه ای توسط شیشه سازهای ونیزی و توسط بوهمین ها ایجاد می شدند.
همچنین در این دوره بود که سبک های باروک و روکوکو پدیدار شد. لوسترسازان روسی سپس سبک های خاص خود را ایجاد کردند که با شیشه رنگی قابل شناسایی بودند.
حرم امام رضا (ع) در مشهد، از اولین مکان هایی بوده که در آن جا از برق به منظور تولید نور و روشنایی مصرف شده است. در اول سال های قرن سیزدهم هجری خورشیدی، از سمت دولت تصمیم گرفته شد تا در کوچه ها، لامپ هایی به صورت فانوس به وسیله شهرداری یا این که بلدیه نصب شوند.
این لامپ ها فانوس هایی دیواری بودند که در مسافت چهار متری از زمین بر روی دیوار و یا این که بر روی شالوده های چدنی نصب می شدند.
در انتخاب لوستر در تالار های مجلل، سبک تالار از اهمیت زیادی برخوردار است. به طور مثال اگر سبک تالار سلطنتی و یا کلاسیک است با توجه به این سبک استفاده از لوستر های کریستال بهترین گزینه است.
در صورتی که سقف تالار چندان بلند نیست بهتر است برای کوتاه تر نشان ندادن سقف از لوستر بلند و آویز استفاده نشود. بهتر است مدل های سقفی را انتخاب کنید و در کنار آن یک چراغ دیوارکوب یا یک آباژور هماهنگ با طراحی لوستر انتخاب شود.
محل نصب لوستر یکی دیگر از مواردی است که از اهمیت زیادی برخوردار است که تمام المان های محیط را باید به یک میزان روشن کند.در قسمت سرو غذا تالار حتی در صورت کوتاه بودن سقف می توان از مدل آویز و بلند استفاده شود تا نور تمام میز را روشن کند.
انواع لوستر مناسب برای تالار ، لوسترهای Rezzonico با استفاده از تکنیک هایی که از نسل به نسل انتقال یافته اند، طراحی شده و دارای تاریخچه ای غنی هستند که به قرن ۱۷ میلادی باز می گردد؛ هنگامی که خانواده Rezzonico، یکی از ثروتمندان ونیز، از یک سازنده شیشه خواستند که لوستر اتاق رقص چشمگیری بسازد که ثروت آن ها را نشان دهد.
از آن زمان تاکنون، لوسترهای Murano ایجاد شده توسط Gianni Seguso، این سبک با شکوه را از نو ساخته اند. لوسترهایی که در اینجا مشاهده می کنید در مورانو دست ساز هستند.
تصویر زیر لوستر آتلانتیس است، زیبایی درخشنده با طراحی پر جنب و جوش و منحصر به فرد با الهام از انرژی زیبای اقیانوس.
این لوستر دارای صدها زنجیره نیکل است که روی قابی خراشیده شده اند و جلوه ای طبیعی و آبشاری ایجاد می کنند.
هر کدام با استفاده از تقریبا ۳ مایل زنجیره توسط صنعتگران ایتالیایی ساخته می شود.
شکل کلی این لوسترها عبارت است از یک پایه فلزی که کریستالهای کوچک و بزرگ که از اطراف آن آویزان شده؛ کریستالهایی که برخی پرتلالو و درخشان هستند.
شکل کریستالها هم متفاوت است؛ گوی های چندوجهی، لوزیهای بلند و کوتاه و…. .گاهی در یک لوستر تلفیقی از چند نوع کریستال نیز به چشم میخورد.
به عنوان نمونه، کریستال های بزرگ، اتریشی و کریستالهای کوچک، ترکیه ای هستند. مزیت لوسترهای کریستالی این است که علاوه بر زیبایی، به دلیل وجود کریستالهای شیشهای، نور لامپ ها را منعکس میکنند و در نتیجه درخشش بیشتری در تالارهای مجلل دارند.
انواع لوستر مناسب برای تالار ، انتخاب رنگ لامپ و نورپردازی فضا در زیبا سازی تالار تشریفاتی مهم است. از لامپ های آفتابی و مهتابی در کنار هم برای نورپردازی استفاده شود تا هم نور یک رنگ لوستر چشم را ناراحت نکند و هم رنگ دکوراسیون تالار را تحت تاثیر قرار ندهد.
نور کم یا زیاد هردو به یک اندازه در فضای تالارهای مجلل اشتباه و ناراحت کننده است. از کلید های تنظیم کننده نور برای لوستر استفاده شود.
با این روش با توجه به شرایط و موقعیت نور فضا را کم و زیاد می توان کرد. اگر فضای تالار کوچک است باید لوستر طوری انتخاب شود که اندازه و میزان نور آن برای کل فضا کافی باشد اما اگر فضای تالار بزرگ است، می توان در طراحی تالار به جای یک لوستر از چند لوستر استفاده کرد.
انواع لوستر مناسب برای تالار ، توجه به ارتفاع و بلندای سقف هنگام انتخاب لوستر خیلی مهم است. اگر سقف تالار تشریفاتی بلند است، لوسترهای آویزدار و چند طبقه انتخاب خوبی است ولی اگر سقف از ارتفاع کمی برخوردار است، لوستر سقفی گزینه مناسبی که هم کوتاهی سقف کمتر نشان داده می شود و هم اینکه مزاحمتی برای ترددها ایجاد نمی کند و تبدیل به یک مانع نمی شود و زیبایی آن تحت تاثیر فضای کم ارتفاع قرار نمی گیرد.
در تالارهای مجلل با سقف کوتاه استفاده از دیوارکوب یا آباژور هماهنگ با لوستر روش بسیار خوبی برای تنظیم نور فضاست.
انواع لوستر مناسب برای تالار ، سبک لوستر باید سبک طراحی شده تالار هماهنگ باشد. لوسترهای کوچک که معمولا روشنایی کمتری دارند و از متریال فلز یا چوب در ساخت آنها به کار رفته، مناسب اتاق مدیریت تالار هستند. و لوسترهای بزرگ کلاسیک و پرنور که معمولا بلوری و کریستال هستند، هماهنگی بیشتری با دکوراسیون و سبک چیدمان تالار کلاسیک دارند.
هماهنگی آباژور و دیوار کوب با نوع لوستر در زیبایی فضا خیلی موثر است. به طور مثال اگر در فضای تالار از آباژورهای پایه دار یا رومیزی با پارچه هایی با طراحی کلاسیک استفاده می شود، در تالار باید از لوسترهای کلاسیک که طراحی زیبا و خاص دارد مورد استفاده قرار گیرد.
هنگام انتخاب لوستر توجه شود که حباب های لوستر استاندارد و تا جای ممکن ساده باشد. درواقع حباب های لوستر باید طوری باشد که اگر یکی از آنها شکست، نمونه مشابه آن قابل تهیه از بازار باشد تا نیاز به تعویض کل لوستر نباشد.
یک دلیل دیگر برای سادگی حباب ها هم اینکه نظافت و گردگیری راحت انجام شود.
بزرگی و کوچکی لوستر کاملا بستگی به فضاهای تالارهای مجلل دارد. در تالارهای بزرگ تعیین اندازه لوستر و انتخاب لوستر راحت تر است و در عوض برای تالارهای کوچک باید لوستر، شاخه و چراغ های کمتری داشته باشد؛ چون اگر نور و روشنایی زیاد باشد، نیاز است بعضی از لامپ ها را باز یا خاموش شود که این کار جلوه زشت و نازیبایی به لوستر تالارهای تشریفاتی میبخشد.
حباب و لاله هر دو شیشهای هستند اما رنگ آنها متفاوت است.
گام اول در این انتخاب ابعاد فضایی است که قرار است محصول در آنجا نصب شود، این ابعاد شامل ارتفاع(از سقف تا کف) و مساحت مکان مورد نظر شماست.
نکته بعدی میزان نور مورد نیاز برای محیط است، باید مشخص شود که آیا تمامی نور محیط باید از لوستر تامین شود و یا نورهای کمکی نیز برای این منظور در نظر گرفته شده است. رنگ دیوارها و کفپوش نیز یکی از موارد مهم در مشخص شدن نوع سرپیچ های لوستر و تعداد لامپ مورد نیاز است.
مرحله بعدی در خرید لوستر بزرگ مشخص کردن نوع و یا مدل محصول است برای این منظور می توانید یکی از نمونه های موجود در این مقاله را انتخاب کرده و یا تصویر محصول مورد نظر خود را برای ما ارسال نمایید.
به طور کلی لوستر های بزرگ از سه قسمت تشکیل می شوند، زیرکار یا همان جنس بدنه اصلی، آبکاری و کریستال ها.
صنایع لوسترسازی مهروماه بابیش از 35 سال سابقه ی درخشان درزمینه طراحی و تولید انواع لوستر و چراغ های تزئینی درخدمت مشتریان عزیز میباشد. این مجموعه باکادر مدیریتی وفنی مجرب بادرنظر گرفتن تمام سلایق یکی از پیشگامان عرصه نورپردازی درکشور بشمار می آید. تمام محصولات ما در بخش های مختلف و مورد نیاز ریختگی ، آبکاری ، پرداخت کاری ،مونتاژ وکنترل کیفیت به تولید رسیده و به بازار عرضه میگردد
طراحی سایت و بهینه سازی سایت گروه فنی مهندسی سیف دیزاین
دیدگاهتان را بنویسید