در اکثر خانه ها میتوان محیط هایی را یافت که نسبت به سایر محیط های منزل از نور کمتری برخوردار است هر چند مشکل تاریکی خانه را میتوان با روشن کردن چراغ برطرف کرد، ولی بسیاری از افراد ترجیح میدهند از گزینههای دیگری هم برای روشن کردن خانه کم نور خود استفاده کنند تا نیازی به استفاده زیاد از نیروی برق و صرف هزینه نباشد. اما تا به حال به چگونگی روشن کردن خانه کم نور فکر کرده اید ؟ پاسخ این پرسش در ادامه در اختیار شما قرار میگیرد. استفاده از برخی روشهای طراحی و نکات ساده میتواند برای افزایش نور در خانه مؤثر باشد و دیگر لزومی ندارد حتی در ساعات روز هم چراغها را روشن بگذارید.
حضور نور در خانه و در همه فضاها از این جهت اهمیت دارد که میتواند محیط آرام و راحتی را برای افراد خانه تامین کند. البته این را هم فراموش نکنید که روشن کردن فضای تاریک به حوصله نیاز دارد و ممکن است هزینه بیشتری هم برای شما باقی بگذارد. ولی با استفاده از برخی راههای افزایش نور خانه میتوانید در مصرف برق صرفهجویی کنید و دیگر نگران قبض برق ماهیانهتان نباشید.
رنگ سفید و رنگهای پاستلی مانند آبی کمرنگ، سبز روشن و مانند آنها باعث میشوند فضای داخلی خانه بزرگتر و روشنتر از قبل به نظر برسد و درست برعکس آن رنگهای تیره فضا را کوچکتر میکنند. یکی از روشهای روشن کردن خانه کم نور، استفاده از این رنگها در دکوراسیون داخلی و وسایل مختلف است.
برای این منظور توصیه میشود دیوارهای خانه را هم با انواع رنگهای مخصوص، کاغذ دیواری و غیره به رنگ روشن تغییر دهید.
آینه به افزایش تجسم نور طبیعی در فضای داخلی کمک میکند و استفاده از آن در خانه کم نور پیشنهاد میشود. علاوه بر آن، آینه با هر سبک دکوراسیون همخوانی دارد و به زیباتر شدن فضای خانه کمک بسیاری میکند. به همین دلیل بهتر است هر چه سریعتر برای خرید یک آینه بزرگ با قاب به رنگ روشن اقدام کنید.در مورد استفاده از آینه، روشهای طراحی مختلفی وجود دارد. برای مثال به جای آنکه به سراغ یک آینه بزرگ بروید، از آینههای متعدد ولی کوچکتر استفاده کنید. همچنین میتوانید دو آینه را با انتخاب درست، در مکانهای مختلف نصب کنید. در این مورد نکته مهم این است که آینهها باعث بزرگتر و روشنتر شدن فضای داخلی شوند.
5/5 - (1 امتیاز) انتخاب نور مناسب برای اتاق های مختلف خانه شما می تواند پیچیده باشد. انواع ابزار نورپردازی مانند : چراغهای روشن، چراغهای کمنور، و لوسترهای آویز، و چراغهای دیواری، و چراغهای لوستر، و چراغهای LED هستند. در این مقاله از سایت مهر و ماه به بررسی همه چیز درباره نورپردازی صحیح می […]
آیا تا به حال از خود پرسیدهاید که چگونگی روشن کردن خانه کم نور چطور است ؟ و در جواب به تعویض درهای خانه رسیده باشید؟ هر چند این روش هزینه بیشتری برای شما دارد، ولی برای خانههای تاریک و کم نور بهترین انتخاب به شمار میرود. درهای شیشهای اجازه ورود نور را از فضای بیرونی به داخل میدهند و حتی اگر برای تفکیک بخشهای درونی خانه مانند اتاق خواب هم استفاده شوند، نور فضا را محدود نمیکنند.در واقع این درها مانند پنجره عمل میکنند و باعث روشنتر شدن فضای داخلی منزل میشوند. البته اگر نگران دید بیرون از خانه به حریم شخصی خود هستید میتوانید از شیشههای نیمه شفاف، مات یا سند بلاست شده استفاده کنید. اگر قیمت بالاتر مدلهای مات و نیمه شفاف با بودجه شما سازگاری ندارد، از پرده استفاده کنید تا حریم فضای داخلی خانه حفظ شود.
چنانچه حفاظت از محیط زیست و کاهش مصرف انرژی برایتان اهمیت دارد، باید از روشهای مختلف افزایش نور در خانه استفاده کنید و همه پتانسیلها را در نظر بگیرید. اگر برایتان ممکن است پنجرههای خانه را با پنجرههای بزرگتر و سرتاسری تعویض کنید. استفاده از پنجرههای سقفی هم در صورت امکان، میتواند نور بیشتری از خورشید را وارد فضای داخلی خانه کند. البته پنجرههای سقفی برای خانههای ویلایی مناسبتر هستند و با این روش دیگر نیازی به روشن کردن چراغ و لامپ در طول روز نیست. حتی میتوانید از انرژی خورشید استفاده بهینه داشته باشید.چه برای حفاظت از محیط زیست و کاهش مصرف انرژی و چه برای آسایش بیشتر باید نور کافی را در خانه تامین کرد. استفاده از راههای افزایش نور خانه میتواند احساس بهتری در خانه به وجود آورد و افسردگی را از بین ببرد. اکنون با روشهای معرفی شده میدانیم که چگونه نور خانه را زیاد کنیم.
صنایع لوسترسازی مهروماه بابیش از 35 سال سابقه ی درخشان درزمینه طراحی و تولید انواع لوستر و چراغ های تزئینی درخدمت مشتریان عزیز میباشد. این مجموعه باکادر مدیریتی وفنی مجرب بادرنظر گرفتن تمام سلایق یکی از پیشگامان عرصه نورپردازی درکشور بشمار می آید. تمام محصولات ما در بخش های مختلف و مورد نیاز ریختگی ، آبکاری ، پرداخت کاری ،مونتاژ وکنترل کیفیت به تولید رسیده و به بازار عرضه میگردد
طراحی سایت و بهینه سازی سایت گروه فنی مهندسی سیف دیزاین
دیدگاهتان را بنویسید