ویژگی های لوسترهای برنزی ، لوسترها یکی از تأثیر گذار ترین وسایل برای زیبا سازی خانه و محل کار شما هستند. داشتن لوستر در خانه می تواند تأثیر بسزایی در روشنایی و نور خانه شما داشته باشد. انواع لوسترهای مختلفی طراحی و ساخته شده اند که طبق نظر معماران داخلی، هر کدام از آن ها برای یک سبک از دکوراسیون در خانه مناسب می باشند.
یکی از انواع لوسترها که از زمان های دور در اختیار افراد قرار می گرفت، لوسترهای برنزی بودند و هم چنان لوسترهای برنزی جزء وسایل روشنایی پر طرفدار در بین ایرانی ها هستند. انواع لوستر برنزی به دلیل گران بها بودن فلز برنز، جزء لوسترهای گران قیمت و خاص محسوب می شوند. در این مقاله قصد داریم تا به بررسی لوسترهای برنزی و نکات مربوط به آن بپردازیم، بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مطلب ما را یاری فرمایید.
شایان به ذکر می باشد که فلز برنز آلیاژی از فلزات مس و قلع است. تمامی لوستر های برنزی از متریال برنج طراحی و ساخته شده اند که دلیل آن مواردی است که در زیر شرح داده ایم:
هم چنین می توان اذعان داشت که برنج بعد از طلا، پلاتین و نقره جلوه زیباتری نسبت به سایر فلزات دارد.
بارز ترین و مهم ترین ویژگی لوسترهای برنزی، کلاسیک بودن آن ها می باشد. این ویژگی باعث می شود که از لوسترهای برنزی بتوان برای دکوراسیون های کلاسیک استفاده نموده و زیبایی خانه را دو چندان کرد.
بسیاری از طراحان و سازندگان لوستر ، انواع آباژور ها و دیگر لوسترها را از متریال مختلفی ساخته اند و آن ها را در بازار ارائه کرده اند که می توان اذعان داشت یکی از آن ها لوسترهای برنزی است. این نوع از لوسترها نیز از نظر متریال و جنس تنوع بسیاری دارد که در زیر به انواع لوسترهای برنزی اشاره کرده ایم:
در زیر به بررسی هر کدام از این لوسترها پرداخته ایم.
باید بیان شود که متریال آنتیک که به لوسترهای طرح برنزی معروف هستند، ویژگی های زیر را دارند:
نکته بسیار مهمی که باید بدانید این است که برای تشخیص زاماک، مقداری از آبکاری لوستر را بتراشید. اگر رنگ فلز زیر آن روشن باشد، این محصول از جنس زاماک است. از ویژگی های بسیار مهم و قابل توجه وجود سرپیچ در قسمت حباب یا کاسه زیر آن است. این سرپیچ وظیفه دارد زیبایی لوستر را بیشتر کرده و هم چنین بر نور این محصول بیافزاید.
می توان اشاره کرد که لوسترهای از جنس سرامیک توسط طرح های سنتی روی بدنه خود، زیبایی خاصی را خلق خواهند کرد. جنس بدنه آن ها از برنز و شاخه های آن از سرامیک می باشد. یک نکته بسیار مهمی که باید درباره لوسترهای سرامیکی بدانید، این است که برای تمیز کردن آن ها هرگز از مواد شوینده استفاده نفرمایید، به دلیل آن که احتمال تغییر رنگ آن وجود دارد. بهترین روش برای تمیز کردن این نوع لوسترها استفاده از دستمال مرطوب می باشد.
لازم به ذکر می باشد که متریال مورد استفاده در این نوع از لوسترهای شاخه ای طرح برنز موارد زیر است:
هم چنین باید اشاره شود که این نوع از لوسترها تفاوت های شایانی با لوسترهای آنتیک و سرامیکی دارد و این تفاوت به صورت زیر می باشد:
شما باید در زمان خرید این لوستر به ویژگی هایی نظیر تنوع سایز در تعداد، بالا یا پایین بودن شاخه ها و وجود دیوار کوب توجه فرمایید.
می توان اشاره داشت که لوستر برنزی از نظر فضای نصب به دو نوع لوستر دیواری و سقفی تقسیم خواهند شد. اما به دلیل زیبایی که دارند، در محیط هایی که شکوه و جلال خاصی دارند مانند موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرند، ( به دلیل آن که جلوه خاصی می توانند به آن ها ببخشند ):
لازم به ذکر است که این نوع از لوسترها همان گونه که از اسم آن ها مشخص است، بیشتر برای دیوار بالای تخت یا مبلمان قابل استفاده خواهد بود.
این نوع از لوسترها برای استفاده در تمامی محیط ها به خصوص اتاق پذیرایی مناسب می باشد. با نصب آن در آشپزخانه، می توانید سبک متفاوتی از دکوراسیون را اعمال نمایید.
بسیاری از افراد به مرور زمان از تغییر رنگی که در لوسترهایشان اتفاق می افتد، ناراحت می شوند. به دلیل آن که دیگر جلوه اولیه را ندارد و شکلی کهنه به خود می گیرند. لوسترهای برنزی از یک بدنه اصلی تشکیل شده اند که در همان اوایل ساخت آبکاری روی آن انجام شده است.
حال این آبکاری می تواند در رنگ های متفاوتی باشد. بعد از مدتی این امکان وجود دارد که با تغییر رنگ و سیاه شدن تدریجی لوستر برای آبکاری مجدد اقدام کرد. این آبکاری ها در رنگ های متنوعی در بازار وجود دارد. از انواع آبکاری هایی که می توان برای لوسترهای برنزی استفاده کرد، به صورت زیر می باشد:
در زیر به بررسی هر کدام از این آبکاری ها می پردازیم:
به این نوع آبکاری که اصطلاحا به آن آبکاری کروم گفته می شود لوستر به رنگ نقره ای در می آید.
این نوع آبکاری به رنگ طلایی و به سه شکل زیر انجام می شود:
در نوع خود جذاب ترین نوع آبکاری است؛ به دلیل آن که دارای تم طلایی و به صورت کهنه کاری شده است و لوستر را شبیه وسایل آنتیک و قدیمی نشان می دهد.
نتیجه گیری:
در این مقاله اطلاعات مختصر و جامعی درباره انواع لوستر برنزی در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم. لوسترهای برنزی از جهات متفاوتی نظیر متریال به کار رفته، فضای نصب و نوع آبکاری تقسیم بندی می شود.
هر دسته نیز تفاوت ها و ویژگی های خاص خود را دارند. این نوع از لوسترها به مکان خاصی محدود نمی باشند و در هر جا که دکوراسیوان خاصی جلوه گر است و تجملات در آن حرف نخست را می زند مانند آپارتمان های زیبا و مجلل و عمارت های عظیم، میتوان از آن ها استفاده کرد.
صنایع لوسترسازی مهروماه بابیش از 35 سال سابقه ی درخشان درزمینه طراحی و تولید انواع لوستر و چراغ های تزئینی درخدمت مشتریان عزیز میباشد. این مجموعه باکادر مدیریتی وفنی مجرب بادرنظر گرفتن تمام سلایق یکی از پیشگامان عرصه نورپردازی درکشور بشمار می آید. تمام محصولات ما در بخش های مختلف و مورد نیاز ریختگی ، آبکاری ، پرداخت کاری ،مونتاژ وکنترل کیفیت به تولید رسیده و به بازار عرضه میگردد
طراحی سایت و بهینه سازی سایت گروه فنی مهندسی سیف دیزاین
دیدگاهتان را بنویسید