امروزه با توجه به آپارتمان نشینی و کوچک تر شدن سقف خانه ها, نیاز به استفاده از لوسترهای سقفی افزایش پیدا میکند. در این مقاله از لوسترسازی سایت مهر و ماه به بررسی همه چیز درباره لوستر سقفی کریستالی می پردازیم. با ما همراه باشید.
لوستر سقفی کریستالی، با توجه به متریال آن، محیطی که در آن بکار می رود، استایل، طراحی، بلند و کوتاه بودن آن، تعداد لامپ ها و هم چنین سبک آن، به موارد مختلفی تقسیم می شود که در ادامه به آن می پردازیم:
یکی از دلایل محبوبیت این لوسترها، وجود انواع مختلف آن است که با هر سلیقه و هر خانه ای به راحتی تطابق پیدا می کند. از نمونه کلاسیک این اِلمان می توان در خانه هایی که مبلمان سلطنتی یا کلاسیک جزء مهمی از آن را تشکیل می دهد استفاده کرد. این محصول کاملا کلاسیک می باشد و معمولا با کریستال های گرد درست می شود. از نمونه های دیگر لوستر کریستالی می توان به لوسترهای مدرن اشاره کرد. این اِلمان خود به انواع مختلفی از جمله چهارگوش، گرد و مربعی تقسیم می شود و بیشتر در منازلی که مبلمان و وسایل کلاسیک در آن وجود ندارد، کاربرد دارد.
هرچه نقش و نگار، طراحی، تعداد کریستال ها و هم چنین جنس آن بیشتر و بهتر باشد قیمت آن نیز بالاتر می رود. لوستر کریستالی مدرن بر خلاف نمونه کلاسیک آن آویزهای کریستالی و ریسه ای کمتر و جزئیات بیشتری همراه با اشکال هندسی دارد. برای مثال نمونه گرد آن شامل چند ردیف دایره متقاطع است که از سطح سینی آویزان اند. مدل چهارگوش آن که به خاطر طرح یونیک و خاصش معروف است، می تواند به راحتی محیط شما را تغییر دهد و بر زیبایی آن بیفزاید.
برنز، فلزی از آلیاژ مس و قلع است که سالیان زیادی است که از آن در ایران و جهان استفاده می شود. لغت برنز معمولا برای آلیاژهایی به کار می رود که بر پایه مس تولید شدند، فلز برنج یکی از آن هاست. در ساخت لوستر برنزی از برنج استفاده می شود، چرا که فلز برنج از برنز مقاومت بیشتری در برابر تغییر رنگ، اکسید و کدر شدن دارد.
علاوه بر این، این فلز انعطاف پذیری بالایی داشته و رنگ طلایی بیشتری نسبت به برنز دارد. این لوسترها از نظر متریال و آبکاری به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در ادامه به آن می پردازیم.
جنس بدنه این لوسترها از برنز و جنس شاخه های آن از سرامیک است. این لوسترها به این دلیل که طراحی های خاص و سنتی روی بدنه خود دارند، مورد استقبال افراد زیادی قرار دارند.
این لوسترها که به طرح برنزی نیز معروف هستند، از زاماک تولید می شوند و آبکاری بر روی آن ها آنتیک و مرغوب است. برای تشخیص اصل بودن فلز موجود در این لوسترها می توان مقداری از آبکاری آن را تراشید. اگر فلز زیرین آن روشن باشد، محصول از زاماک ساخته شده است.
یکی از ویژگی هایی که این محصول را خاص می کند، وجود سرپیچ در قسمت حباب یا کاسه زیر آن است. این سرپیچ ها به زیبایی بیشتر این لوسترها و هم چنین سالن پذیرایی و خانه شما می افزایند.
لوستر شاخه ای قیمت بالاتری نسبت به سایر لوسترها دارد، چرا که در ساخت آن معمولا لاله به جای حباب بکار می رود و بر روی بدنه آن آبکاری طلا، نقره و یا آنتیک انجام می شود.
معمولا تمامی لوسترها از دو بخش عمده و اصلی تشکیل میشوند: بدنه یا پایه و آویز و شید و لاله و یا دیگر موارد تزیینی مختلف که معمولا بدنه یا پایه ی لوسترهای کریستالی یا از همان جنس خودش یعنی کریستال کمی مستحکمتر ساخته شده و یا از فلزهای براقی از جمله برنج و برنز به ساخت رسیده اند که با توجه به سبک ساختاری لوستر مدل و طرح بدنه هم در هر لوستر متفاوت و قابل تغییر است.
بخش دوم لوسترها که شامل تزیینات است تفاوتشان در هر نوع از سبک لوستر وسیعتر و گسترده تر است گاه لوسترهای کریستالی با لاله های بلوری وکریستالی و یا با گویهای چند وجهی، لوزیهای کریستالی برش خورده ی کوتاه و بلند که به صورت استوانه ای تنظیم شده اند و یا با اشکالی مانند اشکهای ساده و دالبری تزیین میشوند. همچنین می توانید قیمت لوستر را از ما بخواهید.
قابل ذکر است که کریستال های به کاربرده در ساختار لوسترهای کریستالی از لحاظ جنس و جلا و براقیت متفاوتند و همچنین در دو رنگ سفید ساده و شامپاینی که به دودی کم رنگ شبیه و نزدیک است ساخته و تولید میشوند که استفاده ازهر رنگ در هرنوع از سبک و جنس لوستر متفاوت و مختلف است و به نظر و سلیقه ی تولیدکننده و خریدار بستگی دارد.
زمانِ انتخابِ و خرید لوستر، مهم ترین مسأله توجه به متراژ فضا و محلِ نصب است. لوسترهای کریستالی در ابعاد متفاوت تولید می شوند، بنابراین در هنگامِ خرید، دستِ شما برای انتخاب باز خواهد بود.
دلتان میخواهد خانهتان نورباران شود؟ عاشق نور زیادید و در تاریکی دلتان میگیرد؟ (به شما پیشنهاد میکنیم نور کم غیرسقفی یعنی آباژور را حتما یک بار امتحان کنید تا ببینید نور زیاد آنقدرها هم که فکر میکنید پدیده جذابی نیست!)
یا خیلی هم اهل نورانی کردن فضا نیستید اما فکر میکنید لوستر اساسا پدیده زیبایی است و در خانه حتما وجودش لازم است؟ اگر نور برایتان مهم است پس به این فکر کنید که لوستری با چند شاخه، نور کافی فضایتان را تامین خواهد کرد. اگر هم دلتان یک لوستر زیبا و چشمنواز میخواهد حتما به این فکر کنید که برای سبک دکوراسیون خانهتان کدام مدل مناسبتر است.
سبک و مدل لوستر یکی از مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه داشته باشید. قبل از بررسی ابعاد فنی لوستر، مشخص کنید که سبک چیدمان منزلتان، سنتی است یا از چیدمان مدرن برای طراحی داخلی و دکوراسیون منزل لذت میبرید. شاید هم برای اتاق پذیرایی و بخشهای دیگر منزلتان تلفیقی از سبک مدرن و سنتی را میپسندید. در هر حال قبل از شروع فرایند خرید، باید تصمیم نهایی را برای سبک چیدمان گرفته باشید.
لامپهای لوستر سقفی کریستالی نباید مدل خیلی عجیب و غریبی داشته باشند. در این صورت اگر یکی از آنها آسیب ببیند، تهیه نمونه آن سخت میشود و جای خالی لامپ مانند دندانی که افتاده باشد، ظاهر لوستر را تحتالشعاع قرار میدهد. این هم ایده بدی نیست که در انتخاب نوع لامپ لوستر ترکیبی از لامپهای آفتابی و مهتابی را در نظر داشته باشید.
میگویند تلفیق نور زرد و سفید در یک فضا، روشنایی مناسبتری ایجاد میکند. در صورتیکه بیشتر جنبه تزئینی لوستر برایتان اهمیت دارد، انتخاب لوستری با تعداد لامپهای کمتر هم منطقی است. بسیاری از خانهها دارای چراغهای هالوژنی هستند که در سقف کار گذاشته شده و در نتیجه خلأ نور و روشنایی را به کمک لوستر رفع نمیکنند.
فضایی کوچک به یک لوستر بزرگ نیاز ندارد. آویختن یک لوستر کوچک به سقف یک فضای بزرگ هم چندان جالب نیست. پس حواستان باشد که تناسب اندازه لوستر با محیط را در نظر داشته باشید. از ابعاد زیباییشناختی هم که بگذریم، روشن کردن تعداد زیادی لامپ در زمانهای که مدام شعار «لامپ اضافی خاموش» سر داده میشود اصلا کار درستی نیست. از طرف دیگر، نور کم هم برای اتاقهای بزرگ، فضا را دلگیر میکند. اگر چشمها را هم ضعیف نکند قطعا فضا را گرفته و دلگیر خواهد کرد.
برای اینکه بدانید چه لوستری و با چه ابعاد و اندازهای برای منزلتان مناسب است، متر و معیاری کلی هم وجود دارد:
راه ساده برای تعیین اندازه لوستر این است که طول و عرض اتاق را بر حسب فوت (برای تبدیل متر به فوت ، متر را در ۳.۳ ضرب کنید) با هم جمع کنید. این عدد قطر لوستر شما بر حسب اینچ خواهد بود. برای مثال لوستر مناسب برای یک اتاق ۴ در۳ به این صورت محاسبه میشود. (هر اینچ برابر ۲.۵۴ سانتیمتر است). اینچ ۲۳.۱=۳.۳×(۳+۴) که معادل تقریبی ۶۰ سانتیمتر است.
صنایع لوسترسازی مهروماه بابیش از 35 سال سابقه ی درخشان درزمینه طراحی و تولید انواع لوستر و چراغ های تزئینی درخدمت مشتریان عزیز میباشد. این مجموعه باکادر مدیریتی وفنی مجرب بادرنظر گرفتن تمام سلایق یکی از پیشگامان عرصه نورپردازی درکشور بشمار می آید. تمام محصولات ما در بخش های مختلف و مورد نیاز ریختگی ، آبکاری ، پرداخت کاری ،مونتاژ وکنترل کیفیت به تولید رسیده و به بازار عرضه میگردد
طراحی سایت و بهینه سازی سایت گروه فنی مهندسی سیف دیزاین
دیدگاهتان را بنویسید